Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Hamarosan nyit a fejreállt ház

2010.03.25. 11:09 Qeki

Hamarosan megnyitja kapuit Németország északi részén Gettorf-ban, a helyi állatkertben az első fából készült fejre állított-ház, ami már most is nagy turistalátványosságnak számít. A ház különlegessége, hogy nem csak kívülről állt a feje tetejére, hanem belülről is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 7 méter magas házban minden fejjel lefelé van (bár ez csak nézőpont kérdése), a konyha, a fürdőszoba, a nappali, a háló és természetesen az összes berendezés is. A szokatlan épületet az asztalos Gerhard Mordhorst és kollégái Gesellse Splettstößer, Manfred Kolax építették felkérésre. Elmondásuk szerint a fürdőszoba okozta a legnagyobb kihívást és nagyméretű és nehéz tárgyak, mint a ruhásszekrény. 50 különböző berendezést csavaroztak a ház plafon-padlójához, köztük olyanokat, mint az ágy, asztal vagy a mikró.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A készítők hónapokat töltöttek azzal, hogy minden apró részlet tökéletes legyen, így ha belépünk a házba azon se csodálkozzunk, hogy az asztal meg van terítve. Az "örült ház" március 30-án nyílik meg a nagyközönség számára.

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr411867327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása