Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Make it Count - 10 nap alatt a Föld körül

2012.04.18. 08:56 Qeki

A Neistat testvérek társadalmilag érzékeny témáról készítenek filmeket, mint a "gyermekmunkával" készülő iPod. A Nike felkérte az egyik testvért Casey-t és munkatársát Max Josephet, hogy fogalmazzák meg a Make it count életérzést, ami a Nike mindentudó karkötőjének a FuelBandnek a szlogenje. A készítők gondoltak egy nagyot és a szokásos high-tech+celebes reklámfilm helyett valami egészen különlegeset alkottak.

 

Klasszikus reklámfilm forgatás helyett a két srác 10 nap alatt körbeutazta a Földet az Egyenlítő mentén kisebb-nagyobb megszakításokkal, miközben minden lépésüket rögzítették. Ebből született meg ez a négy és fél perces videó, mely tökéletesen közvetíti a Make it count életérzést.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr674458306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JanDítě 2012.04.18. 19:50:42

engem miért nem kér fel senki hogy ilyet csináljak?a videó nem egy nagy durranás, a csávó ronda mint bűn, én nem :)
süti beállítások módosítása