Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

3. Születésnapi nyereményjáték - második forduló

2013.03.18. 10:30 Qeki

Világutazó blog 3. születésnapját ünnepli, amit egy három hetes nyereményjátékkal ünnepelünk meg.
Minden hétfőn megjelenik egy poszt a nyereményekkel és az ahhoz kapcsolódó kérdésekkel.
A válaszokat vasárnap éjfélig várjuk. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Az eheti nyertesünk az utazom.com jóvoltából egy 3 napos túrán vehet részt a Lengyel-Tátrában. A túrázás szerelmeseinek kialakított programokon a Lengyel-Tátra legszebb vidékeire látogathatunk el. Zakopane városkájából kiindulva gyönyörű fenyvesek és hegyi patakok ölelésében vezető utakon fedezheted fel a közeli hegycsúcsokat, melyekről bámulatos kilátás nyílik az egész Magas-Tátrára. A Tátra ebben az időszakában különösen gyönyörű, fantasztikus élénk színekkel kápráztat el.

zakopane.jpg

Ha tehát szeretnél ebben a fantasztikus környezetben eltölteni 3 napot nem kell mást tenned, mint a poszt végén válaszolni néhány kérdésre, melyekhez a választ megtalálod a fenti linkekben.

Dunafit felajánlásából 1 pár MediTravel kompressziós utazó zoknit és 1 pár CEP kompressziós túrazoknit nyerhettek. A hosszú repülő- és buszutakon az egyik legnagyobb egészségügyi veszélyt ,a vérrögképződést és az ödémát segítik megelőzni.  Az utazáson túl az olyan sporttevékenységek is mint a futás, kerékpározás vagy túrázás során rendkívül fontos a lábak vérellátása, a megfelelő keringés fenntartása, melynek elengedhetetlen része a kompressziós zokni.

Pazar cuccoknak köszönhetően egyik szerencsés nyertesünk egy különleges térképpel lehet gazdagabb. Kaparós Európa térkép: fóliával bevont lekaparható, Európa térkép, melyet te alakítasz és bekertezve a falra akasztva mindig szem előtt tarthatod, hogy mely országok várnak még arra, hogy meghódítsd itt a közelben.

europa_terkep_kaparos_1.jpg

A Sheweenek köszönhetőeShewee.jpgn egy igazán hasznos ajándékra, egy Shewee extrémsport csomagra tehettek szert. A Shewee egy titkos fegyver nőknek, amely segítséget nyújt a természet lágy ölén kiránduláskor, sportoláskor, utazáskor, és általában bárhol, ahol egy nem túl bizalomgerjesztő vécével akad dolgunk.

A Shewee pisilőeszköz - amelyet egy angol hölgy, Samantha Fountain talált fel - forradalmian új eszköz célja, hogy leegyszerűsítse és higiénikusabbá tegye a hölgyek kisdolgának elvégzését - az eszköz használatával ugyanis egyáltalán nem kell a vécéhez hozzáérni: állva pisilhetnek a hölgyek is, akárcsak a férfiak!


Az eheti kérdésekre a válaszokat március 24-én (vasárnap) éjfélig várjuk.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr205140594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása