Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

New Yorkban így várják a húsvétot!

2014.04.18. 07:44 Qeki

Neves new york-i művészek különböző tojásokat álmodtak meg a város különböző pontjaira, a Fabergé Big Egg Hunt, azaz a Fabergé Nagy Tojásvadászat keretében. Ez egy meglehetősen innovatív és magával ragadó kezdeményezés, mely révén adományokat gyűjtenek. Ez év áprilisában több mint 260 tojásba botolhatunk bele New York öt városrészében, ha elég szemfülesek vagyunk! A tojások tervezői közt találhatunk neves írókat, festőket, fotósokat, de ugyanúgy tetoválóművészeket és gördeszkásokat is. A tojásvadászathoz mobilapplikáció is készült, melynek segítségével az lelkes turisták ugyanúgy, mint a fanatikus tojásvadászok, értékes nyereményekhez juthatnak. A tojásokat aukció keretében lehet később megvásárolni, és természetesen az aukcióból befolyt összeget jótékonysági célokra fogják felajánlani.
Elhoztam nektek az én három kedvenc alkotásomat! Az első a híres Flatiron-nál van, a második, egy bankár, a Rockefeller center előtt, a harmadik pedig egy bevásárlóközpontnál, a Central Park mellett- meséli az utazzunkegyutt.blog.hu bloggere.

IMG_6293.JPG

IMG_6298.JPG

IMG_6308.JPGÍrta és fotózta: Szilvi (utazzunkegyutt.blog.hu/)



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr726049917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása