Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Londoni képeslapok a jövőből - a klímaváltozás apokaliptikus víziója

2010.10.08. 09:06 Qeki

 

Tevés őrségváltás a Buckingham Palace előtt vagy rizsföldek a Parliment Squareen, esetleg korcsolyázás a Temzén? - ezek a jövőképek fogadják a látogatókat a London Futures kiállításon.
Hogy hogyan hat a klímaváltozás London jövőbeli életére? Milyen hatásai lesznek a globális felmelegedésnek és az ezzel járó tengerszint emelkedésnek? Hogyan alkalmazkodnak a londoniak a szélsőséges időjárási körülményekhez és az élelmiszerhiányhoz? – ezekre a kérdésekre kaphat választ vizuális formában a London Futures kiállítás látogatói.

A klímaváltozás kérdése, az egész világot foglalkoztatja, ennek kapcsán nyílt meg néhány napja London Futures kiállítás (2010.okt.1- 2011. márc. 6) a Museum of London-ban, ahol Robert Graves és Didier Madoc-Jones illusztrátorok által készített a jövő Londonjának víziói láthatók. Ha érzel magadban egy kis kreativitást te is elkészítheted saját londoni jövő képed és feltöltheted a kiállítás hivatalos Flickr oldalára, és ha tiedet találják a legjobbnak nyerhetsz egy iPadet.
 


 

 

 

 

 

  



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr492355668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kudlik Júlia · http://fityiszt.blog.hu 2010.10.08. 18:11:34

ahogy elnézem pár kép itten nem a klímaváltozással, hanem sokkal inkább a bevándorlókkal foglalkozik, pl a Nelson-oszlopos kép, vagy miért lenne slum a Buckingham palace körül? Geoszabónak van egy ilyesmi képe hogyaszongya: Keresztény terroristák gyújtogatnak 2030 január 28-án, Germanisztán fővárosában Berlinabadban

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.10.08. 18:53:17

Ellentmondások képek. A teve kicsit túlzás! Miért nem látok Vizibiciklit? Felvásárolják majd a Hollandok?

jah-man 2010.10.08. 19:01:34

Az egész globális "átverés" ellentmondásos...

2010.10.08. 19:54:32

uristen. szép és enyhén offenzív képek.ez egy kiállitás? sokat nem néztek utána a témának a kiállítók. global warming, mi? miért mindig az alarmist oldalt pumpálják a fejekbe? :(
süti beállítások módosítása