Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Meglepkék nyereményjáték! Játssz velünk és nyerj élményajándékot!

2011.01.24. 11:08 Qeki

A JÁTÉK LEZÁRULT!


Nincs ötleted mivel lepd meg a párodat vagy családtagjaidat születésnapjukon vagy csak szeretnél egy életre szóló élményt szerezni nekik? A Meglepkék csapata különleges, egyedi, extrém vagy épp romantikus programokat szervez, legyen szó születésnapról, évfordulókról vagy akár leánykérésről.

 

A 2004-ben induló Meglepkék weboldal az élményajándékok mellett ma már rengeteg romantikus programot is kínál leendő ügyfeleinek. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2007-ben a kifejezetten extrém meglepetésekre szakosodott www.ajandekok.hu oldallal bővítették kínálatukat, majd 2008-ban a megnövekedett leánykérés igények hatására létrehozták a www.leszelafelesegem.hu valamint a www.romantikaterkep.hu weboldalt is.  Ha különleges ajándékokkal akarod meglepni szeretteidet, ismerőseidet,  az adrenalin növelő élményektől (cápás merülés, gyorsulási verseny stb.) a vicces meglepetéseken át a romantikus kényeztető programokig mindent megtalálsz.
 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Most neked is részed lehet egy különleges élményben! A Meglepkék felajánlásának köszönhetően megtudhatod, milyen érzés egy nagy kaliberű, kétcsöves sörétes vadászpuskával a kiröppenő agyaggalambokra vadászni. Civilként nehéz és körülményes egy ilyen lőtérre bejutni, most azonban lehetőséged adódik, hogy kipróbáld gyorsaságod és ügyességed!


Az 50 lövéses agyaggalamb lövészet nyeremény részleteiért és egy rövid videóért látogass el ide.

 

A nyeremény természetesen átruházható, így ha Te nem is érzel magadban elég kurázsit, barátodat/barátnődet, feleségedet/férjedet vagy akár legjobb haverodat is meglepheted azzal, hogy megnyered neki az agyaggalamb lövészetet.
 

Tehát ha felkészültél, nincs más dolgod, mint körbenézni a Meglepkék oldalán és válaszolni a következő kérdésre!
Melyik Élmény ajándék kategóriába tartozik a megnyerhető 50 lövéses agyaggalamb lövészet? (két helyen is megtalálható, bármelyiket elfogadjuk)
 

A megfejtéseket ide (vilagutazoblog@gmail.com címre, tárgy: Meglepkék nyereményjáték) várjuk február 6-án éjfélig!



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr172609374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása