Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Éjszakai szörfözés a világ legnagyobb hullámán

2011.02.02. 14:56 Qeki

A mai poszt helyszínéről Hawaii szörfparadicsomáról és egyik főszereplőjéről,  a világ legnagyobb hullámairól  a "Jaws" -ról már említést tettem egy korábbi posztban. A másik főszereplő egy ausztrál szörfös Mark Visser, aki egy elképesztő teljesítményt vitt véghez néhány napja.


 

Ha Hawaii és január, akkor a "Jaws" óriáshullámai kínálják az egyik legnépszerűbb látnivalót.  Mark Visser január 20-án éjszaka, a hawaii Maui partjainál lovagolta meg a "Jaws" közel 10 méteres óriáshullámait. A 28 éves Mark már évek óta készült a kihívásra, amit előtte még soha senki nem próbált megkísérelni. Hogy az extrém hullámlovaglás közben szemmel tudják tartani egy speciális Led-es technikával kivilágított szörfruhát és deszkát terveztek számára.


 

A hullámlovaglás mindössze 20 másodpercig tartott, de Mark elmondása szerint: "ez volt a legizgalmasabb dolog, ami valaha történt."
 

Mark Visser Rides JAWS at Night! from Fortrus Sports on Vimeo.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr92633521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása