Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Különleges thai piac, melyet egy vasúti sín szel ketté

2011.02.21. 16:53 Qeki

Thaiföld fantasztikus természeti szépségein túl, sok mindenről híres még, köztük hatalmas piacairól is, ahol szinte minden kapható, - a tankoktól a sült ízeltlábúakig - mi szem-szájnak ingere. Az extrém kínálat mellett időnként extrém helyeken is piacozhatunk.
 

 

Bangkok környékének talán egyik leghíresebb látnivalója Damnoen Saduak, a Kwai folyón elterülő hatalmas úszó piac. A  következő videóban látható "összecsukható" piac, a Talad Rom Hoop vagy más néven Maeklong Railway Market, legalább annyira különleges, mint úszó társa.

 

A piacot ugyanis egy vasúti sín szeli ketté, melyen naponta többször is  elhalad a menetrend szerinti járat. Az árusok pedig mintha mi sem lenne természetesebb kicsit összébb pakolnak ha jön a vonat.

Forrás

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr402677412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tündéramálka 2011.02.22. 13:44:55

már láttam, valami hihetetlen. de a 28-as villamos a kőbányai, vagy milyen (kínai) piac mellett is elég brutális, nem kell ilyen messze menni:)

Kirándulás · http://www.adventures.hu 2011.03.04. 23:15:15

Más világ, más kultúra. Pl. fel lehet fogni úgy is, hogy a piac volt előbb, nem a vonat - legyen a vasút toleráns. Van benne valami.
süti beállítások módosítása