Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Virtuális túra az Egyesült Államok Légierejének Múzeumában

2011.08.25. 18:45 Qeki

A mai posztban egy virtuális túrára invitállak titeket, az Ohio állambeli Wright Patterson  légibázisra, ahol az Egyesült Államok Légierejének Múzeuma (United States Air Force Museum) található. A 3D-s virtuális túra során végigjárhatjuk a múzeumot,ahol a képeken túl az egyes információs pontokon további érdekes videókat és hanganyagokat nézhetünk illetve hallgathatunk meg. A múzeum a repülés hőskorától a háborúkban (II.világháború, koreai háború stb.) részt vett gépeken át a legmodernebb "publikus" fejlesztésekig felvonultatja a légierő gépeit. Továbbá néhány érdekességet is megnézhetünk, mint az elnöki különgépek és az űrrepülők. Jó szórakozást!

A túra indulásáért kattints a képre!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr793180345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.08.29. 13:20:06

Szép. Gondolom a gugli sztrívvjú technlógiájával készült.

Takacsi 2011.10.13. 21:26:01

@TrueY: gugli sztrívvjú technlógiája tömegtermelésre való. Ebben annál jóval több meló van!
Nem semmi ez a múzeum!

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.10.14. 09:53:43

@Takoca: Ok, mi a különbség? Sőt, a street view-ban sokkal finomabban tudsz mozogni. Ebben lényegében csak ugrani és forogni tudsz. Street-view-val egy utcán simán meg tudtam nézni Faludy emléktábláját (Toronto), mert szinte lépésenként tudok mozogni.

Pontos leírás:
qltura.blog.hu/2010/09/06/konyv_faludy_gyorgy_a_pokol_tornacan
süti beállítások módosítása