Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

A valódi Kenya

2011.11.16. 19:40 Qeki

Diego Arroyo kenyai utazása során örökítette meg ezeket a fantasztikus pillanatokat,  Kenya vadvilágát és a maszájok csodálatos kultúráját. Szafarik és az ősi törzsek színes világa vár a mesés Kenyában, ha kedvet kaptál az Eupolisszal mindezt megtapasztalhatod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás és további képek!



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr43387990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syolos 2011.11.17. 23:27:36

A képek szépek, hangulatosak, de a cím nagyon hamis, mert pont, hogy nem ez a valódi Kenya, hiszen a színek nem stimmelnek. Lehet, hogy ez adja át a fotósnak a legjobban azt, amit ott érzett az országban, de szűrőkön keresztül nézve sosem a valóságot látjuk.

magyar-magyar szótár 2011.11.18. 04:13:09

Kétségtelenül cuki képek, főleg a gulaschpartiánus túrisztfolk, de alighanem az europid hajababaruhába öltöztetett élő kislány a legkifejezőbb. Úgy lenne igazi, ha kontrasztként láthatnánk pár 30-40 éve készült képet, hogy az europid és mohamedán -kulturális erróziót érzékelhessük valamennyire...
Ja és a jelentős kínaibefolyásból szinte semmi...
süti beállítások módosítása