Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

3. Születésnapi nyereményjáték - első forduló

2013.03.12. 11:48 Qeki

Az első forduló lezárult. Nyertesek hamarosan! A következő fordulóért kattints ide!

A Világutazó blog 3. születésnapját ünnepli, amit egy három hetes nyereményjátékkal ünnepelünk meg.
Minden hétfőn megjelenik egy poszt a nyereményekkel és az ahhoz kapcsolódó kérdésekkel.
A válaszokat vasárnap éjfélig várjuk. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Az eheti nyertesünk az utazom.com jóvoltából másodmagával részt vehet a gyönyörű "Ausztria rejtett kincsei túrán",  melyen Ausztria egy kevésbé ismert, de annál szebb részét a Thayatal Nemzeti Parkot ismerheted meg.  A legkisebb osztrák nemzeti park a cseh határ közelében, a Thaya folyó völgyében terül el. Földrajzi és éghajlati adottságainak köszönhetően flórája és faunája rendkívül gazdag.

nationalpark-thayatal--d.jpg
Ha tehát szeretnél ebben a fantasztikus környezetben eltölteni egy napot nem kell mást tenned, mint a poszt végén válaszolni néhány kérdésre, melyekhez a választ megtalálod a fenti linkekben.

A Dunafit felajánlásából 1 pár MediTravel kompressziós utazó zoknit és 1 pár CEP kompressziós túrazoknit nyerhettek. A hosszú repülő- és buszutakon az egyik legnagyobb egészségügyi veszélyt ,a vérrögképződést és az ödémát segítik megelőzni.  Az utazáson túl az olyan sporttevékenységek is mint a futás, kerékpározás vagy túrázás során rendkívül fontos a lábak vérellátása, a megfelelő keringés fenntartása, melynek elengedhetetlen része a kompressziós zokni.

A Pazar cuccoknak köszönhetően egyik szerencsés nyertesünk egy különlegese hűtőmágnes szettel lehet gazdagabb. Női világutazóknak, akik sok időt töltenek a konyhában különösen hasznos lehet és mindig kéznél  van az utazástervező hűtőmágnes így a meghódított országok mágnes trófeái mellett megtervezhetik következő utazásukat is.

utazastervezo_hutomagnes.jpg

Az eheti kérdésekre a válaszokat március 17-én (vasárnap) éjfélig várjuk.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr435127123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása