Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Síelj a nyárba EMMA-val!

2014.02.10. 19:02 Qeki

Bár még benne vagyunk a télben és főleg a síszezonban, gondolom már ti is kacsintgattok a melegebb, egzotikusabb helyek felé. A Karib-tengeren fekvő Dominika pont egy ilyen hely. A hófehér homokos pálmafás tengerpartjaival és égszínkék vizével igazi trópusi paradicsom, klímája egész évben alkalmassá teszi a pihenésre. A gyönyörű tengerpartokon való sütkérezésen túl az aktív kikapcsolódást kedvelők is találnak kedvükre való programokat. A sziget belsejében húzódik a Karib térség legmagasabb hegye, a Pico Duarte, ha a vizisportokat egy kis túrázással egészítenénk ki. Az egész szigetet átjárja az indián falvak és a spanyol kultúra keveréke. A sziget varázsát a természeti szépségek mellett az ízletes karibi konyha, a lakosok vendégszeretete, az éjjel-nappal szóló merengue ritmusa adja, nem is beszélve a zenei fesztiválok és karneválok hangulatáról.

Dominika.jpg
"Ez a Föld legjobb, legtermékenyebb, legkellemesebb, legkiegyensúlyozottabb tája, a leggyönyörűbb föld, amelyet emberi szem valaha látott" - mondta Kolumbusz Kristóf az általa felfedezett szigetről.

Dominika2.jpg
Felkeltette az érdeklődésed ez a csodálatos ország? Úgy érzed itt a helyed? Most itt a lehetőség, hogy adj egy esélyt magadnak: töltsd le a mobiltelefonodra az EMMA -Biztosítás könnyedén- applikációt és használd! Az alkalmazásban minden aktivitásért pontokat szerezhetsz: biztosítás kötés, ismerősök meghívása, Facebook megosztás. A pontokat beváltva részt vehetsz a nyereményjátékban, és esélyes leszel, hogy EMMA-val síelj a nyárba. A nyereményjáték fődíja ugyanis nem más, mint egy 2 főre szóló utazás a Karib-tenger gyöngyszemére Dominikára. (Az nyeremény tartalmazza az útiköltséget és az all inclusive ellátást is.)
 
Az EMMA, a teljes egészében hazai fejlesztésű pénzügyi asszisztens segít rendszerezni, megtalálni és kezelni a legjobb személyre szabott ajánlatokat a biztosítások terén. Az applikáció Androidon és iOS-on is elérhető. Érdemes letölteni, hogy mindig kéznél legyen. Bővebben itt olvashatsz EMMA-ról.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr195808141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása