Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Flightradar24 - légiforgalom élőben

2011.05.17. 15:12 Qeki

Szeretnéd nyomon követni barátod repülőgépjáratát? Ha igen, a FlightRadar24-et neked találták ki! A Flightradar24 weboldalon folyamatosan figyelemmel kísérhetjük a levegőben tartózkodó repülőgépek pillanatnyi helyzetét.

 

A kiválasztott sárga repülőgép-ikonra kattintva bal oldalon megjelennek az adatok: a járatszám, a repülőgép típusa, a légitársaság neve, a repülés tengerszint feletti magassága, a gép sebessége, a felszállás helye és a célállomás és a repülőgép fényképe is látható.  Minden olyan repülőgépet nyomon követhetünk a világtérképen, mely (bekapcsolt állapotú) ADS-B transzponderrel (az utasszállítók 60% és néhány katonai- és magángép) van felszerelve. A Flightradar24 Európában 90%-os lefedettséggel rendelkezik, míg az USA-ban, Ausztráliában és a Közel-Keleten sokkal kisebb a lefedettség.

Kattints a képre!



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr822911209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZ Chili · http://nzchili.freeblog.hu/ 2011.05.18. 23:49:14

És van iOS-re is alkalmazásuk. Az ingyenes csak a járatszámot mutatja (ha jól emléxem), míg a fizetős a fenti infókat is.

iciny 2012.12.18. 21:19:15

Na igen, de ha én egy Spanyolországból induló gépet akarok követni és tudom a járatszámot, időpontot akkor hova kattintsak, mert megváltozott a radar profilja és nem boldogulok.
süti beállítások módosítása