Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Shewee nyereményjáték - titkos női fegyver

2010.12.08. 18:32 Qeki

A játék LEZÁRULT!

A nyerteseknek gratulálunk:

Sándor Mária, Szőke Mónika, Béres Erika

Kedves Olvasók!

A Világutazó és a Shewee egy közös játékra invitál titeket 2010. dec.8. és 2011. jan 7. között, melynek keretében, ha szerencsések vagytok, szert tehettek egy nagyon hasznos kis útitársra.

Lássuk, mi is ez az egész?!

Hölgyek! Megesett már veletek, hogy nagyon kellett pisilni, de inkább befogott orral kifordultatok a WC-ből, minthogy ott végeztétek volna el a dolgotokat? Esetleg guggoltatok már csalánba azért, mert csak a csalánosban találtatok megfelelő "búvóhelyet"? Vagy talán irigykedtetek már síeléskor a fiúkra, amiért nekik nem kell magukról lebontaniuk az egész felszerelést, egy szimpla pisilés kedvéért?

Nos, ha bármelyik kérdésre is igen a válasz, akkor épp itt az ideje, hogy játsszatok és nyerjetek – vagy kedvezménnyel vásároljatok – magatoknak Shewee pisilőeszközt, ami nagyban leegyszerűsíti számotokra a kisdolog elvégzését, bármerre jártok is a világban!

Jusson eszetekbe a Shewee akkor is, amikor frappáns ajándékot kerestek világutazó nőismerőseitek részére!

Urak! Ha netán unnátok már, hogy utazás, kirándulás, buli közben a barátnőitek számára egy külön program a pisilés, lepjétek meg őket Shewee-vel, így a ti életetek is egyszerűbb lehet...
 


További infókért kattints a képre!
 

A játék menete:

1. Csatlakozz a Világutazó Facebook oldalához majd oszd meg és lájkold a játékra hívó posztot/bejegyzést.   

2. A játékhoz kapcsolódó felhívás alá, itt vagy a Facebook oldalon kommentáld, hogy mikor jött volna jól számodra egy Shewee vagy a jövőben milyen helyzetben tudnád használni!

Ha esetleg nem neked kedvezne a szerencse a Világutazó-ra hivatkozva a játék végéig 10% kedvezménnyel rendelheted meg a Shewee termékeit (rendelés esetén a megjegyzés rovatba írjátok be "Világutazó")!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr52502575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása