Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Guruló szállodával a norvég fjordok körül

2010.12.29. 15:22 Qeki

 

Åndalsnes egy mesés norvég kisváros csodálatos fjordok ölelésében fekszik. Jagnefält Milton építész cég egy remek ötlettel állt elő, hogyan lehetne az amúgy is népszerű kisváros életét még inkább felélénkíteni.

 

Az úszó és guruló szállodakomplexum elsődleges célja megőrizni a környezet érintetlenségét. A  vasúti síneken guruló szálloda környezetkímélő megoldást jelentene. Az építészek tervei szerint, az újfajta infrastruktúrának köszönhetően a mobil épületeket az évszakoknak megfelelően lehetne mozgatni,  nyáron kitelepíteni, télen pedig összegyűjteni egy helyre.

 

A gördülő szálloda mellett nyilvános fürdő és koncertterem is helyet kapna a mobilizálható "városban". A kihasználatlan vasuti sínekre épülő mobil város összeköti a tengert és a szárazföldet.

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr402546294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása