Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

EMMA app - a biztosítás mindig kéznél van

2013.11.27. 08:04 Qeki

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én tipikusan az az utazó vagyok, aki jó esetben az utolsó percben, rosszabb esetben pedig csak az utazás megkezdése után vagy telefonos segítséggel kötöm meg a biztosítást. Pedig nagyon is fontosnak tartom, hogy minden utazás előtt kössünk biztosítást, lehetőség szerint minden kellemetlen helyzetre felkészülve.

Jó tudni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki az utolsó utáni pillanatra hagyja ezt a kicsit macerás dolgot. Nem volt ezzel másként Zoltán sem az első magyar mobil bróker, EMMA szülőatyja sem.

emmaikon2.PNG

"Állandóan a határon jutott eszembe, hogy nincs biztosításunk, így elsőre jó ötletnek tűnt, hogy csináljunk egy biztosítási bróker appot, ami végül EMMA lett. Meggyőződésem -közel 10 év multis biztosítós múlt után-, hogy sem a hazai, sem a külföldi biztosítók és brókerek nem használják ki még megfelelően a kütyüket, az informatikát." Tulajdonképpen próbálunk betörni egy olyan piacra, ami papíron még nincs is, de lesz."

Egyre több embernek van okostelefonja, akik szeretnének mindent néhány képernyőérintéssel elintézni. EMMA, a teljes egészében hazai fejlesztésű pénzügyi bróker segít rendszerezni és megtalálni a legjobb személyre szabott ajánlatokat a biztosítások terén. Első körben utasbiztosításokkal és kötelezőbiztosítással indult a szolgáltatás, de az applikáció folyamatos fejlesztésével egyre szélesebb körű biztosítási termékek is elérhetővé válnak. Független szolgáltatói rendszer révén a lehetőségek közül mindig a legoptimálisabb, személyre szabott terméket kapja a vásárló. Az EMMA tanítható, intelligens, így a felhasználó pénzügyeit összegzi, számon tartva adatait és szokásait, összehasonlítást végez, hogy könnyebb legyen a döntés.

Az ingyenes pénzügyi applikáció mindkét operációs rendszerre Androidra és iOsra is letölthető. Érdemes letölteni, hogy kéznél legyen, így talán még az utolsó utáni percben is megkötheted a biztosításod.

EMMA.pngEMMA1.png(x)



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr125660113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása