Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Whitepod - luxusjurták a svájci Alpokban

2013.12.18. 09:03 Qeki

A svájci Alpokban megbúvó Whitepod öko-luxus resort 1400 méteren helyezkedik el a 3257 méter magas Dents-du-Midi (A dél fogai) lábainál. Különlegessége abban rejlik, hogy alpesi rönkházak helyett luxusjurtákban tölthetjük az éjszakákat. Az épületcsoport középpontjában egy régi épület áll, magába foglalva a szállás közösségi és kiszolgáló funkcióit, körülötte pedig szétszórva 15 db "Pod". Alapterületük egyenként 40 m2,  felszerelésük természetközeli mégis luxus kategóriájú: kényelmes ágyak, szőrmék, puha meleg szőnyegek, és egy nagy fatüzelésű kályha. A Whitepod épületek koncepciójának lényege az ökoturizmus fejlesztése és a "zöld" környezet tiszteletben tartása.

Whitepod1.jpg

Whitepod9.jpg

Whitepod5.jpg

Whitepod4.jpg

Whitepod10.jpg

Whitepod13.jpg

Whitepod12.jpg

Whitepod2.jpg

Whitepod14.jpg

Whitepod3.jpg

Whitepod7.jpg

Whitepod8.jpg

Whitepod15.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr255697535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2013.12.20. 07:45:25

A havat a lakók lapátolják? A romantikát kedvelőknek biztosan bejön ez a luxus. Romantikus vagyok, de nekem nem tetszik. Különben meg lehet e-nélkül is, a környezetet védeni. Pont a hegyekben lakóknál van erre példa.
Jók a fotók.
süti beállítások módosítása