Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Légy hivatásos Világutazó!

2010.10.28. 12:03 Qeki

Az ausztrál Queensland Turisztikai Hivatalának 2009-es nagysikerű kampányát követően-melyben meghirdették a világ legjobb állását-számos hasonló kezdeményezés született.
 

 

A Tensi utazási iroda is ezen kampány alapötletét követve meghirdette A Világ második legjobb állását, ahol természetesen a cég profiljába illően egy Világutazót keresnek.
A nyertes pályázó fél éven keresztül havonta ellátogathat a világ legszebb helyeinek egyikére és emellé egy millió forintnyi fizetést is zsebre vághat. A hat luxusút között helyet kap egy tengeri hajóút, egy disneyland-i utazás, egy sítúra és még néhány egzotikus hely. A nyertes feladata pedig csupán annyi, hogy mindent kipróbáljon és véleményezzen, és élményeiről folyamatosan beszámoljon videóblog és internetes napló formájában.



 

A háromfordulós versenyre a www.alegjobballas.hu jelentkezhettek 2011. január 9-ig. Mindössze egy pályázati adatlapot kell elküldeni és egy 1 perces videót készíteni, amiben meggyőzöl mindenkit, hogy te vagy a legalkalmasabb erre az állásra. A száz legjobbnak ítélt kisfilm készítője jut be a második fordulóba, ahol a honlapon és a Facebook oldalon szavazók segíthetik tovább a márciusi döntőre a három szerencsést. A győztes pályázót végül egy izgalmas, játékos vetélkedő formájában választják ki.
Bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, társalgási szinten beszél angolul és havonta 2 hétre szabaddá tudja tenni magát.
 

Videokamerákat elő!



 Csatlakozz a Világutazó Facebook oldalához!



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr902405118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása