Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

A legjobb téli panorámák medencéből

2013.02.03. 10:11 Qeki

Fantasztikus érzés lehet magasan a hófedte hegyek között, a röpködő mínuszokban a meleg vízből bámulni a csodálatos tájra. A legjobb síterepek luxus szállodái büszkélkedhetnek néhány igazán pazar panorámás medencével.

 

Hotel Villa Honegg, Svájc

A Hotel Villa Honegg 914 méter magasan, Svájc szívében Bürgenstockban fekszik, csodálatos kilátással a Luzerni-tóra. A műemlék épület 23 fényűzően berendezett szobával, pezsgőfürdővel és ezzel a feszített víztükrű, pazar kilátást nyújtó medencével büszkélkedhet.

 

Cliff Lodge & Spa, Utah, USA

The Cliff Lodge & Spa in Snowbird Resort egy masszív acél-beton szerkezetű épület hogy ellenálljon a lavinának, de a hatalmas ablakfelületeken keresztül, premier plánban élvezhetjük a lenyűgöző látványt a belső medencékből, a fehér hegycsúcsokkal körbevéve úszkálhatunk a csillagos ég alatt.

 

Portillo Ski Resort, Chile

A chilei Ski Portillo egyike a világ 10 legjobb sípályájának és Dél-Amerika legjobb síiskolája is itt található.  A geotermikus hővel fűtött kültéri medence pedig remek regenerációt nyújt síelés után.

 

LeCrans Hotel & Spa, Svájc

A hegyek között, az erdővel körülvett 5 csillagos szállodából, lélegzetelállító kilátás nyílik az Mont Blancra és az Alpok vonulataira.. A szálloda különlegességei a tematikus lakosztályok és szobák, melyek mind egy-egy híres hegylánc(csúcs)hoz kapcsolódnak, mint pl. az Everest, a Dolomitok, Atlasz vagy a Kilimanjaro.

 

 The Westin Trillium House, Ontario, Kanada

Ontario legnagyobb hegyvidéki üdülőhelyén, Blue Mountain Ski Resortban fekszik a The Westin Trillium House, ez a hangulatos mindent kielégítő hotel.

 

Riffelalp Resort, Svájc

Az olasz határához közel fekvő Zermatt a világ egyik legjobb és leghíresebb sípradicsoma. A 2222 méteren, lenyűgöző alpesi környezetben fekvő Riffelalp Resortban található Európa legnagyobb szabadtéri medencéje, melynek panorámája Svájc legmagasabb csúcsára, a drámai szépségű Matterhornra nyílik.

 

Hotel Chalet le Ponton, Franciaország

A Hotel Chalet Le Ponton, a Les Deux Alpes sí központban helyezkedik el, kilátással a Veneon-völgyre. A hagyományos fából épült ház nemrég esett át némi ráncfelvarráson.

 

The Cambrian Hotel, Svájc

A svájci Alpok közepén, vadregényes érintetlen tájon fekvő Cambrian Hotel medencéjéből nyíló panorámát a The Times is beválasztotta „Top 10”-es listájába.

 

 Panorama Springs Lodge, British Columbia, Kanada

A Panorama Springs Lodge medencéiből tökéletes kilátás nyílik a karnyújtásnyira fekvő sípályákra.

 
Resort at Squaw Creek, Kalifornia, USA

Az 1960-as téli olimpiának helyt adó Squaw Valley, a Sierra Nevada hegységben, a Tahoe-tó közelében fekszik. A gyakran Squallywoodként emlegetett hely, az Egyesült Államok egyik legnagyobb sí központja, fűtött kültéri medencéivel és a jégpályával.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr775059751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napsugár Fényes 2013.02.06. 16:24:16

Annyira csodálatosak,hogy választani se tudnék.Persze,ha nagyon megerőltetem magam,igen.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2013.02.06. 16:24:19

Csodálatosan szép helyek!
A svájciaknál hiába a sok terméketlen hegy, mégis ki tudják használni...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.06. 16:24:26

nem is tudok választani, hogy melyik a legszebb.

barumka 2013.12.20. 07:45:04

svájc, közel van. De azért télen egerszalók is szép...

imreviki 2013.12.20. 07:45:11

Tényleg nagyon szépek ezek a helyek, bár én hiányoloma listáról Japánt, ahol rengeteg onszen és főleg szabadtéri, külső fürdő (露天風呂, ejtsd:rotenburo) van, csodás hegyi környezetben.

g-dúrban zúgó kabóca 2013.12.20. 07:45:16

olyan egy fostalicska napom van, de ez az összeállítás olyan szinten gyönyörű, hogy még az önsajnálatot is elfeledtem kicsit:) csodaszép minden egyes fotó, köszi!!
süti beállítások módosítása