Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Álomnászút - fizetésért?!

2010.03.26. 12:01 Qeki

Képzeljen el egy hat hónapos egzotikus utazást párjával, ahol kéz a kézben sétálnak a fehér homokos tengerparton, pálmafák alatt koktélokat szürcsölgetnek, és mindezért még fizetnek is önnek.

Hogy ez csak egy álom...? Nem! Egy ír utazási cégnek (Runaway Bride and Groom) köszönhetően akár valósággá is válhat. Az ír esküvő és nászút szervező cég munkatársat keres, aki párjával hat hónapon keresztül beutazza a világ legromantikusabb helyeit, mint a Maldív-szigetek, Thaiföld vagy épp Zanzibar szigetét, 20 ezer euroért cserébe. Valljuk be nem rossz üzlet! A munkaköri leírásban ilyen nehéz dolgok szerepelnek, mint koktélok és ételcsodák kóstolása, medencék és függőágyak kipróbálása. Az utazás 6 hónapja után a párnak értékelést kell írni az egyes helyszínekről és értékelni a szolgáltatásokat, a gasztronómiát, az atmoszférát és a kiszolgáló személyzetet. A jelentkezéshez nem kell más, mint készíteni egy 80 másodperces videót és elmondani, miért Írország az egyik legtökéletesebb esküvői és/vagy nászút helyszín, illetve miért ön a legalkalmasabb erre a munkára. A jelentkezési lapon még egy 200 szavas esszét is kell írni kedvenc helyéről Írországban, illetve ha még nem járt ott, akkor, hogy hova menne és miért.
Az Ultimate Job in Ireland néven futó projektre 2010. április 7-ig kell elküldeni a jelentkezéseket! Részletek itt: www.runawaybrideandgroom.com/ultimatejob/
A "nászút teszter" méltó utódja lehet a tavaly meghirdetett "Világ legjobb állása" projektnek, melyet a brit Ben Southall nyert meg.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr11870223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qeki · http://vilagutazo.blog.hu 2010.03.26. 19:54:02

Ha valaki jelentkezik írja majd meg nekünk!Köszi!
süti beállítások módosítása