Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Számzáras bőröndcímke tartó kézimérleg

2010.04.16. 15:46 Qeki


Repülőtér. Indulási oldal. Kígyózó sor vár a becsekkolásra. Megérkezik a négytagú család hat óriás bőrönddel, melyek egyenként nagyobbak, mint a gyerekek. Közeledve a check-in pulthoz az izgalom a tetőfokára hág: Vajon beleférünk a súlyhatárba? Azt hiszem ez egy tipikus reptéri idill. Bizony kellemetlen meglepetés mikor a  becsekkolásnál kiderül kicsit túlméreteztük a csomagunkat és fizethetünk rá nem kevés pótdíjat vagy mikor úgy kapjuk vissza a poggyászunkat, hogy hiányzik belőle néhány dolog.

 

 

 

 

 

 

 

 

A képen látható kis szerkezet egyszerre három problémára is megoldást nyújt. Talán legegyszerűbben így foglalhatjuk össze: számzáras bőröndcímke tartó kézimérleg. Természetesen egyik találmány sem új, de ötletesen ötvözve designos kiadásban eddig még nem találkoztam vele. A kompakt kis készülék egyszerűen működik, csak bekapcsoljuk, felemeljük a bőröndöt öt másodpercre ezalatt leméri a súlyát, így már nem érhet meglepetés minket. Ezután már csak beírjuk a célállomást, lekódoljuk és igyekszünk nem elfelejteni a kódot!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr941927083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása