Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Földünk a magasból

2010.06.26. 13:44 Qeki

Yann Arthus-Bertrand az UNESCO által is támogatott Földünk a magasból című kiállítás megalkotója. A francia fotós 10 éven keresztül fényképezte bolygónkat a levegőből, ennek eredményeként született meg az a 120 fotóból álló vándorkiállítás, melyet a világ 55 országában hatalmas sikerrel mutattak be. A 2-5000 méteres magasságból, helikopterből vagy hőlégballonból készült képek célja esztétikai szépség bemutatásán túl felhívni a figyelmet törékeny ökoszisztémánkra. Yann Arthus-Bertrand képein egyszerre van jelen a természet szépsége, harmóniája és a pusztulása. A varázslatos képek mellett számos információval gazdagodhatunk, melyek feketén-fehéren alátámasztják, hogyan tesszük tönkre ezt a csodálatos Földet.


Yann Arthus-Bertrand 2007-ben kezdte forgatni az Otthonunk című dokumentumfilmet, mely 2009 nyarán került a nagyközönség elé. Ajánlom mindenkinek!

Földünk a magasból című könyvének sikerét követően Yann Arthus-Bertrand újabb képkölteményt készített bolygónkról és annak törékeny egyensúlyáról. Miközben a világ több mint 50 országába kalauzol el, az Otthonunk csodákkal, meglepetésekkel, kérdésekkel és aggodalommal teli mondanivalója egyszerre tanítja és ösztönzi cselekvésre nézőjét.

További fantasztikus képekért és a hozzájuk tartozó leírásért látogasd meg Yann Arthus-Bertrand weboldalát!

 

 

 

 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr392111480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napsugár Fényes 2014.07.08. 18:15:42

Nagyon nagyon gyönyörűek ezek a légi fotók!fantasztikusak!Amióta repültem én is óceánokon keresztül,beleszerelmesedtem az ilyen látványokba.Csak ezek még különlegesebbek.
süti beállítások módosítása