Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Vad Magyarország – A vizek birodalma

2011.04.28. 12:24 Qeki

Néhány napja látható a mozikban egy nagyszabású magyar készítésű természetfilm, a Vad Magyarország – A vizek birodalma, mely a Kárpát-medence élővilágát mutatja be.

Fotó: Olma Frigyes

A nemzetközi koprodukcióban készült filmet Török Zoltán filmrendező és csapata másfél éven keresztül húsz hazai helyszínen forgatta. A legmodernebb technikával , HD- minőségben készült film egy rétisas - fészekalj sorsát bemutatva kalauzol végig bennünket Magyarország vizes élőhelyein. A film 43 perces változatát számos nyugat-európai televízió már sikerrel vetítette. Bár sokáig úgy tűnt, hogy pont Magyarországon nem sikerül forgalomba hozni, a Nemzeti Kulturális Alap és a Gemenc Zrt. támogatásával sikerült bemutatni, melyet az Uránia Nemzeti Filmszínház vetít. A nyár folyamán az egyik országos televízió-csatorna is műsorára tűzi. Addig is egy kis ízelítő a filmből!



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr692861681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuciFoci 2011.06.14. 13:51:15

A filmet valoszinuleg nem latom majd jo ideig, de a cikkhez csatolt fotohoz szeretnek gratulalni!
süti beállítások módosítása