Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Exkluzív váró nyílt a SkyCourtban

2011.09.14. 19:55 Qeki

Néhány napja adták át a Liszt Ferenc Repülőtér SkyCourt épületének galériáján található MasterCard Lounge exkluzív várót a MasterCard prémium bankkártyával rendelkező ügyfelek számára.

Az exkluzív váróba díjmentes beléphet bármely magyar bank által kibocsátott prémium MasterCard bankkártya tulajdonos, aki magával vihet egy vendéget és saját, 18 év alatti gyermekeit is. Minden más családtag további 10 eurós díj ellenében veheti igénybe a váró kínálta szolgáltatásokat.
A modern eleganciával kialakított MasterCard Lounge váróban minden utazó kényelmesen, hasznosan és igényei szerint tudja eltölteni a beszállásig rendelkezésére álló időt, akár pihenéssel, olvasással, munkával, étkezéssel, kávézással vagy internetezéssel.                                                              
A váróban egyidejűleg 25 ember számára biztosítanak helyet. Az ülőhelyek kialakításánál a tervezők ügyeltek arra, hogy a vendégek kényelmes, egymástól sok esetben akusztikailag és vizuálisan is elválasztott karosszékekben tudjanak dolgozni, olvasni vagy pihenni. A legtöbb üzleti utazó saját laptopját használja utazás közben is: nekik természetesen ingyenes WiFi, vezeték nélküli internet kapcsolat áll a rendelkezésükre. Aki azonban nem számítógéppel utazik, használhatja a MasterCard váró számítógépes munkaállomásait. A lounge vendégei egy kényeztető masszázsfotelben is helyet foglalhatnak, vagy a kényelmes székekben olvashatják a MasterCard váróban elérhető magyar és nemzetközi újságokat, magazinokat. Ami az étkezést illeti, a MasterCard Lounge széles étel- és italválasztéka díjmentesen, büférendszerben áll a vendégek rendelkezésére a váró teljes nyitva tartása alatt reggel 5.30-tól este 19.30-ig.                                                                                                                                                                                     Részlet a MasterCard sajtóközleményéből!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr443227827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása