Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Álcák csapdája - Nyerj mozijegyet!

2011.11.28. 10:00 Qeki

Lehetőségünk nyílt, hogy megajándékozzunk titeket néhány mozijeggyel. Mindössze 3 kérdésre kell válaszolnotok és páros jegyeket nyerhettek a december 1-én, a Fórum Hungary forgalmazásában bemutatásra kerülő Álcák csapdája című filmre!

Amikor egy szenátort meggyilkolnak Washingtonban, a nyomok egy Cassius kódnévre hallgató volt szovjet kémhez vezetnek, akiről mindenki azt hitte, hogy már jó ideje halott. A gyilkos kézre kerítése érdekében az FBI Ben Geary ügynököt (Topher Grace), a lelkes, fiatal titánt állítja rá az ügyre, partneréül pedig Paul Shepherdsont (Richard Gere), az ügynökség egyik legdörzsöltebb veterán rókáját választják, aki szinte egész pályáját hírhedt szovjet ellenfelének üldözésével töltötte. Geary úgy hiszi, hogy Cassius reaktiválta magát ám Shepherdson pontosan tudja, hogy ez lehetetlen…


Határidő: 2011. december 2. péntek éjfél. A jegyeket bármelyik hazai Cinema City moziban felhasználhatják a nyertesek. A nyereményeket postai úton juttatjuk el. A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Csatlakozzatok Facebook-oldalunkhoz, hogy az érdekes cikkek, képek és videók mellett nyereményjátékainkról se maradjatok le!



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr673416500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása