Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Motorral a Fekete-tenger körül

2012.02.20. 16:48 Qeki

A Kondor-Túra Társaság oszlopos tagja Gyurgyó tavaly fekete-tengeri motoros kalandjait ismerhetitek meg. A túra teljes történetét itt olvashatjátok!

Around_the _Black_sea.jpg

 

Sokféle vonzalom hajthat embereket eddig nem látott tájak, ismeretlen ismerősök, idegen kultúrák felé. A megismerés öröme, a kalandok átélésének bizsergető érzése, vagy akár egyfajta önigazolás, hogy képes valami szokatlant véghezvinni. Vannak, akiket ennél sokkal profánabb célok vezérelnek: söröscímke- és hűtőmágnes-gyűjteményük gyarapítása a céljuk. Gyurgyó barátunk ez utóbbiak közé tartozik. Egy magányos lovag kalandjai a Fekete-tenger körül, hetedhét országon keresztül. Románia-Bulgária-Törökország-Grúzia-Örményország-Oroszország-Ukrajna-Erdély.

Motozin

A második napon el is érkeztem az út csúcspontjáig, amikor is a Duna-deltához közel egy városban sikerült beleborítani magam egy 3 méter mély gázgödörbe.

Élő túrabeszámoló március végén a Motorkiállításon, a Motozin standján.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr684147349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása