Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

T-Day, a Turizmus Világnapja 2012

2012.09.27. 08:20 Qeki

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját. Az idei évben a világnap témája a turizmus és a fenntartható energia kapcsolata („Tourism & Sustainable Energy: Powering Sustainable Development”) 

világakezedben.jpg

Turizmus Világnapja alkalmából átadják az „Év Ökoturisztikai Létesítménye” díjat és Budapesten városszerte több helyen is – Vörösmarty tér, Vigadó tér és Erzsébet tér – ”szeretet” csokoládékat, a Világnapra készített lufikat, térképeket és egyéb turisztikai kiadványokat osztogatnak a turistáknak.

A Budapesti Kereskedelmi Kamara Kereskedelmi Tagozata a Világnap alkalmából ingyenes sétákat tart Budapesten, aki tehát szívesen válna egy nap erejéig turistává saját lakhelyén kattintson ide a séták pontos programjáért.

world-tourism-day-27th-september-2012.jpg

A Turizmus Világnap hivatalos magyarországi zárórendezvénye, a Tourism Day 2012, a Symbol Budapestben, 22.00 órától kerül megrendezésre. Az esemény házigazdája: Horváth Gergely vezérigazgató lesz.
A Turizmus Világnapi akciókat az MT Zrt. www.itthon.hu honlapján, valamint a Facebook oldalán (http://www.facebook.com/elmenyitthon találhatjátok meg.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr174805600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása