Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Karácsonyi ajándékok utazóknak

2012.12.17. 09:21 Qeki

Már csak hetet kell aludnunk, hogy lássuk szerettünk arcát, amint kinyitja meglepetés ajándékunkat. Gondolom, nem én vagyok az egyedüli, aki még nem szerezte be az összes ajándékot. Ez a kisebbik probléma, a nagyobbik az, ha még ötletünk sincs. Ehhez próbálok meg némi segítséget nyújtani és beindítani a fantáziátokat. Érdemes belenézni a tavalyi ötletelésünkbe talán azok között is találtok valami hasznosat.(kommentben ill. Facebookon is várjuk a további ötleteket)

Contigo_Travel_Mug_both.jpgInflatable-Neck-Air-Pillow-Cushion-eye-mask-2-Ear-Plug-comfortable-for-travel.jpgmy-scratch-map.jpg

Elveszíteni valamit nem különleges dolog- főleg ha valaki sokat utazik- de rengeteg bosszúsággal, kellemetlenséggel jár. A FinderCodes segítségével, QR és numerikus kódos kulcstartókkal, matricákkal vértezheted fel cuccaidat és már csak abban kell reménykedned, hogy egy olyan jó tét lélek kezébe akad aki visszajuttatja hozzád.

A Lunatik új Taktik névre keresztelt iPhone tokja: ütésálló, vízálló, mindenálló. A tok szinte bombabiztos védelmet nyújt a felhasználónak, azonban viszonylag borsos áron.

Szintén nem olcsó, de remek ajándék az aktív utazást és sportokat kedvelőknek a GoPro kamerák legújabb generációja a Hero3. Többféle minőségben és felszereltséggel is beszerezhetők, melyek segítségével a bringázástól kezdve a szörfözésen át a búvárkodásig minden élmény full HD-ban is megörökíthető.

Ne feledkezzünk meg a fényképezésről sem, bár az előbbi, főleg ha magunkat szeretnénk megörökíteni a leglehetetlenebb pózban, remek segítséget nyújthat a tripodok (háromlábú fotóállvány) egyik különös fajtája a Gorillapod, melyet hajlékony lábainak köszönhetően a szinte bárhova fel tudunk erősíteni.

gorillapod.jpg

Ha hátizsákos túrára indulsz, minimalizálnod kell a magaddal vihető ruhamennyiséget, de bizonyos körülmények között még a mosás is gondot okozhat. Ashley Newland két éve a Kilimandzsáró megmászása közben szembesült a problémával  és ekkor találta ki a Scrubba-t. A mindössze 180 grammos, 0,33 l fémdoboz nagyágú Scrubbához mindössze néhány liter vízre és pár csepp mosószerre van szükség, némi nyomogatásra, préselésre és máris kiteregethetjük a ruhát (azért a Kilimandzsárón ez is gondot okozna). A mosási hatékonyságra azért kíváncsiak lennénk, de ilyen körülmények között nem a patyolattisztaságra kell összpontosítani, hanem inkább az „illatok” semlegesítésére.

Scrubba Wash Bag.jpg

Női világutazóknak, akik sok időt töltenek a konyhában, remek ajándék lehet az utazástervező hűtő mágnes, így a meghódított országok hűtő mágnes trófeái mellett megtervezhetik következő utazásukat is.

utazastervezo_hutomagnes.jpg

Egy térkép, amit nem kell hajtogatni, ami nem szakad ki csak egyszerűen összegyűrhetem?Jól Hangzik. A  Crumpled City térképe a DuPont cég szabadalmának, a Tvyek anyagnak köszönhetően nem csak nem szakad, de remekül bírja az esőt is. Jelenleg 36 város térképét szerezheted be ilyen formában.

crumpled_city_london.jpg

Tavaly Bear Grylls volt az egyik sláger. Idén karácsonyra is kijutott belőle, megjelent önéletrajza a Tűzön vízen át!, amiből kiderül, hogyan lett belőle ilyen elvetemült kalandor. A könyv mellé pedig mindenképp dukál egy kis Bear szuvenír is. Ha pedig szeretnénk, hogy megajándékozottunk mindenképpen egyben maradjon, a SAS túlélési kézikönyvét tegyük a fa alá, melyben a szerző, aki 26 évig szolgált a brit Különleges Légi Szolgálatnál, a Special Air Service-nél (SAS) bemutatja, hogyan maradhatunk életben a dzsungelben, a sarkkörön, a sivatagban és a hegyekben.

new-range.jpg

 

Természetesen a legjobb ajándék egy valódi élmény, egy igazi utazás, de ha nem vagy biztos a választásban vagy nem tudsz dönteni az ajándékutalvánnyal biztosan nem lősz mellé.
A legjobb repülőjegy ajánlatok: https://goo.gl/c27aOB, akciós utazási csomagok (repülőjeggyel és szállással): https://goo.gl/q7sWmS, a csomagok mellett pedig wellnesshétvégét és síutakat találhatsz:http://goo.gl/ofY1pM



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr44969285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása