Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Kalandnyaralás Korzikán

2013.03.17. 12:42 Qeki

Korzika, a Földközi-tengerben fekvő Franciaországhoz tartozó sziget egy igazi paradicsomi hely a pihenésre vágyók és az aktív kikapcsolódást kedvelők számára is. Tökéletes képet kaphatunk a sziget változatos természeti adottságaiból ha a bakancsos túránkat egy kis tengeri kajakos evezéssel kombináljuk.

korzika.jpg

A szigeten húzódik keresztül Európa egyik legnehezebb, de egyben legszebb hegyi túrája a legendás korzikai GR 20 gyalogtúra, melyen 170 km alatt közel 10 000 m szintkülönbséget kell legyőznünk. A hegyeken túl a vizek szerelmesei számára is rengeteg kalandot és szépséget tartogat Korzika.

Korzika3_1.JPG

Több mint 1000 km-es partvonalával, kristálytiszta vízével, homokos tengerparti öbleivel, tengeri madarak által benépesített sziklafalaival Korzika a Földközi-tenger térségében egyedülállóan változatos tengeri tájat kínál.A legjobb ha tengeri kajakba pattanva lapátoljuk körbe a szigetet, felfedezve legszebb partvidéki részeit.

Korzika5_1.jpg

Korzika6.JPGFotók: Radics Ákos



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr195139129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása