Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Banff Hegyifilm Fesztivál + nyereményjáték

2013.04.10. 08:20 Qeki

Vadállatoktól hemzsegő folyón leereszkedő kajakosok, függőleges falakat meghódító sziklamászók, az Antarktisz kietlen és zord jégpáncélján átkelő kalandorok vagy magashegyi ultramaratonista, csak néhány a Banff Hegyifilm Fesztivál filmjeinek főszereplői közül. (Nyereményjáték a cikk végén!)

Honnold_30.jpg

A Banff Hegyifilm Fesztivál a világ egyik legrangosabb és legelismertebb nemzetközi outdoor-sport filmfesztiválja. Az 1976 óta a kanadai Banff városában megrendezett fesztiválon minden évben a világ legjobb kalandsport filmjeit mutaják be. Az extrém- vagy outdoorsport (hegymászás, freeride síelés, hegyikerékpározás, vadvízi és tengeri kajakozás, bázisugrás, stb.), témájú filmek mellett gyakoriak a különleges helyszínekre vezető expedíciókat vagy távoli, egzotikus kultúráka bemutatófilmek is.

Banff-Overland-800px.jpg

A kanadai Banff Hegyifilm Fesztivál szakmai zsűrije 2012-ben több mint 300 filmből válogatott be mintegy 60 produkciót a döntőbe. A fesztiválfilmeket a 2012. október 27 – november 4. között zajló nagyszabású rendezvény keretében vetítették le Kanadában, zsűrizték, majd osztották ki a díjakat a filmek készítőinek.

A Baraka Utazási Iroda idén április 19-21. között az Uránia Nemzeti Filmszínházba hozza el az elmúlt évek legjobb Banff filmjeit. A fesztivál másfél órás blokkokból áll, középpontban egy hosszabb, 30-40 perces filmalkotás, melyet a kalandsportok teljes palettáját felvonultató, rövidebb kisfilmek gyűjteménye kísér. Az így összeállított másfél órás programok színes, változatos, szórakoztató élményt kínálnak a legkülönbözőbb ízlésű outdoorsport rajongók számára is.A filmek mellett érdekes előadások és vetítések is színesítik a programot. A részletes műsort itt találod!

Íme néhány előzetes kedvcsinálónak. További trailerek itt.

A nyereményjáték helyes megfejtői között a 3db két személyes belépőt sorsolunk ki a Banff Hegyi Filmfesztivál egyik vetítésére. A megfejtéseket április 17-én éjfélig várjuk!  A nyerteseket e-mailben értesítjük.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr55214576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása