Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Necker Island - egy milliárdos magánszigete

2010.05.03. 08:52 Qeki

 

Az elmúlt évtizedekben a milliomosok között a  legtrendibb dolog a szigetvásárlás volt. Sokan csak azért vásároltak magánszigetet, hogy elbújjanak a világ elől, mások számára ez is csak egy befektetés volt. Az Egyesült Királysághoz tartozó Brit Virgin-szigetek több mint 50 kisebb-nagyobb szigetből áll a Karib-térségben. Ezen a paradicsomi helyen vásárolt magának egy kisebb szigetet (Necker Island) Sir Richard Branson 1979-ben és építtetett minden luxust kielégítő nyaralóhelyet.  Branson nem csak ennek a szigetnek a tulajdonosa, övé Nagy-Britannia is kicsiben, a híres Dubai The Word szigetcsoportból. 

A 30 hektáros paradicsomi helyet korallzátonyok veszik körül. Az Ördög szikla tetejére épült balinéz villából, a Nagy Házból gyönyörű kilátás nyílik a Karib-térségre. 

 Két hatágyas szoba és két lakosztály várja a vendégeket. Emellett további hat Bali ház is a vendégek rendelkezésére áll, melyek a sziget különböző pontjain épültek. A sziget épületei minden képzeletet felülmúlnak, csak szuperlatívuszokban lehet beszélni mind az építészeti megoldásokról, mind a berendezésekről, melyek tökéletesen illeszkednek a balinéz stílusvilágba.

A sziget mind a pihenni vágyók, mint az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek egyaránt számos lehetőséget nyújt. Természetesen nagy választékban állnak rendelkezésre a legkorszerűbb vízi sporteszközök, mint: szörf, vízisí, tengeri kajak, vitorlás stb., emellett a teniszpályán és a konditeremben is levezethetik fölösleges energiájukat a nyaralók.

Látnivalókban sincs hiány:pár perces hajóúttal megközelíthető a Virgin-szigetek egyik legnagyobbja a Virgin Gorda, ami igazán lenyűgöző hely. A szigetet a 400 méter magas Gorda-csúcs uralja, a parton a hatalmas gránitsziklákkal körbevett strand a The Bath található. A sziget déli oldalán a Devil's Bay pedig remek hely a búvárkodás szerelmeseinek.

A sziget nem csak nyaralásra, kikapcsolódásra tökéletes hely, de esküvői helyszínnek sem utolsó, így gondolta ezt Larry Page a Google egyik alapítója és tulajdonosa is, aki itt fogadott örök hűséget feleségének. Branson jó üzletember révén a szigetet bérbe adja, maximum 28 főre, amihez természetesen a 60 fős személyzet is jár. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha itt szeretnénk tölteni akárcsak egy éjszakát is, aminek az ára 51.000 dollár. A paradicsomi sziget nyaralói között pedig nem kisebb nevek tűnnek fel, mint a néhai Diana hercegnő, Steven Spielberg vagy Robert De Niro. www.neckerisland.virgin.com

 

képforrás:www.islandhideaways.com



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr161970393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása