Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Új Lonely Planet sorozat!

2010.03.16. 15:28 Qeki

Megjelent a Lonely Planet, a világ leghíresebb útikönyv családjának legújabb Discover sorozata. A világ utazóinak körében eddig is nagy népszerűségnek örvendett a könyvsorozat, egyvalami azonban mindenféleképpen hiányzott belőle, ezek pedig a színes képek. Egy igazán jó útikönyv esetében azonban elengedhetetlenül fontos, hogy a tartalom mellett dekoratív is legyen. A Lonely Planet szerkesztői is felmérték az utazók igényeit a közvélemény kutatások alapján, így született meg a Discover sorozat, melynek célja volt, hogy a piaci igényekhez alkalmazkodva megújult külsővel még szélesebb rétegekhez jusson el. Ennek alapján a legfontosabb változás, hogy teljes egészében színessé vált a könyv a térképeket is beleértve, a jól felépített struktúrban pedig a színkódok alapján könnyen lehet tájékozódni, emellett természetesen megmaradt a Lonely Planet útikönyvekre jellemző messzemenő részletesség, hogy akármilyen stílusú utazásra induljunk is megtaláljuk a számunkra tökéletes program-, szállás-, és étterem ajánlókat.

Figyelem! Mától egészen március 31-ig minden Lonely Planet könyvet 50% kedvezménnyel vásárolhatnak meg a Booklineon. Érdemes körülnézni!

  



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr671844231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nilija 2010.03.21. 16:19:44

Igen-ez nagyszeru -es sokat segit -VEZET, ha 2-ten vagtok neki-azaz nem szervezetten!.Eggy a baj,hogy csak ANGOL NYELVEN TALALHATO MEG AZ OSSZES KIADAS!! majd ha lessz forditas a kopjuter vilagban, , akkor sokan neki vagnak az elmenynek,de addig marad az angol tanfolyam!!
"TANULJ TINO ....."jelszoval!

Nilija 2010.03.21. 16:27:47

JO TANACS UTAZOKNAK!!
Ha valakit erdekelnek OLCSO ALVASI LEHETOSEG -SZLOVENIABAN, 10€-/fo/nap!!!
GYOGYFURDO KOZPONTBAN,MB-sieles 55km,
Ujjonnana nyilt HOSTEL,komplett berendezett konyhaval,ebedlovel,TV, internet....parkolas -INGYEN!!!
Legszebb 2 hetemet toltottem itt!
www.hostel-mavrica.si
süti beállítások módosítása