Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

V8 Hotel - a férfiak álma

2010.08.24. 10:15 Qeki

Stuttgart mellett egy régi repülőtér (Böbling) területén készült el a Meilenwerk elnevezésű 20 ezer négyzetméteres veteránautós-komplexum, ahol a benzingőz szerelmesei mindent megtalálhatnak, ami szem-szájnak ingere. Az óriási üvegépület számos szemet gyönyörködtető autócsodát rejt az amerikai aszfaltszaggatókon keresztül a kecses európai sportautókig.



A komplexum a nézelődés mellett vásárlásra is lehetőséget ad, ha pedig mi is rendelkezünk egy korosodó négykerekűvel a jól kiépített infrastruktúrának köszönhetően biztosan találunk egy műhelyt, ahol restauráltathatjuk kedvencünket.



Ha kigyönyörködtük magunkat az autónk pedig megkapta a kényeztetést, akkor mi következhetünk. A hosszú nap végén sem kell lemondanunk az autók testközelségéről, mert a V8 Hotel a hagyományos szobák mellett tíz darab különleges tematikus szobát is a vendégek rendelkezésére bocsát.

A vendégeket luxusautóból készített ágyak, eredeti alkatrészek és hol ízléses, hol már giccsbe hajló további autós berendezések várják a szobák minden szegletében. Az autóimádók választhatnak, hogy Herbie világában, egy Mercedes autómosóban vagy épp egy Cadillac autósmoziban akarják álomra hajtani fejüket. Természetesen a recepciótól kezdve a hotel minden helyiségében az autóké a főszerep, így ha nem akarunk a különleges lakosztályokra 160 eurót kifizetni, még akkor is megkapjuk a megfelelő autódózist.  A jó hír, hogy Meilenwerk ingyenesen látogatható.


 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr352243220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Davyd · http://wordsofmusic.blog.hu/ 2011.02.28. 18:39:30

képek a düsseldorfi meilenwerkből: indafoto.hu/abrahamdavyd/meilenwerk_dusseldorf

jó kis helyek, ajánlom mindenkinek. sok különlegességet találni ott mindig, a műhelyek miatt pedig benzingőz, olajszag :)
süti beállítások módosítása