Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Üdülő csak férfiaknak

2010.09.01. 17:04 Qeki

Ausztrália csak férfiaknak nyíló nyaralója a jellegzetes férfi fantáziákat veszi alapul.
Különleges üdülőhely nyílik kifejezetten férfiak számára Ausztráliában. Sydney közelében fekvő Macquaire -tó partján nyitja meg kapuit novemberben a Lynx Lodge, mely nevét az Unilever egy férfiaknak szánt termékéről kapta.

 

A nyaralóhely klasszikus férfi fantáziákra alapuló szolgáltatásokat kínál, melyek teljesítéséhez a csinos hölgyekből álló személyzet nyújt segítséget. Az igénybe vehető szolgáltatások között szerepel a "szexi ébresztő", a masszázs, iszapbirkózás és a Twister-verseny(társasjáték).
Ám férfiasabb, aktívabb kikapcsolódási formákra is van lehetőség, úgymint golfozás, kajakozás, bringázás vagy akár egy kis favágás, természetesen mindegyik mellé kapnak az urak egy csinos kísérőt is.


Bár az üdülőhely hivatalos álláspontja szerint a férfi vendégek és a női alkalmazottak közti kontaktus nyilvános területen, biztonsági szolgálat megfigyelésével zajlik, ennek ellenére máris sokan bordélyházként emlegetik. Az üdülőhely ötlete egy felmérés alapján született, mely szerint a férfiak 66%-a csak a barátaival megy nyaralni, számukra ez tökéletes helyszín lesz a kikapcsolódásra.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr102264789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása