Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Táncoló robotpincérek

2010.09.28. 12:20 Qeki

Ha valahol a világban japán étterem nyílna, nem sokan kapnák fel a fejüket. Ám ha a néhány hónapja Bangkokban megnyílt étteremben, négy robot látja el a pincéri feladatokat máris sokkal érdekesebben hangzik. A japán ételeket kínáló Hajime étterem tulajdonosa Lapassarad Thanaphant thaiföldi vállalkozó étterme különlegessé tételére közel 1 millió dollárt áldozott, melynek nagy részét a négy Motoman robot beszerzése tette ki.

A vendégek az érintőkijelzők használatával rendelhetik meg az ételeket és vitethetik el tányérjaikat az étkezés végeztével, amit a szamuráj jelmezes robotok vidáman teljesítenek is. A robotok a kiszolgáláson túl, szabad perceikben táncukkal is szórakoztatják a nagyközönséget.

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr162329302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása