Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Vér, koponyák, koporsók a Vampire Cafeban

2010.10.26. 10:18 Qeki

 

Különleges éttermi sorozatunkban már jártunk "kórházban" és láttunk táncoló robotpincéreket. A most bemutatásra kerülő étteremben, bár nem szerepel az étlapon az emberi vér, de ezen kívül minden adott, hogy az igazi vámpír fanatikusok jól érezzék magukat.


 

A gótikus hangulatú Vampire Cafe Tokió egyik legfelkapottabb részében Ginzában található. Az étterembe belépve francia szobalány jelmezt viselő pincérnők és szmokingos inasnak öltözött pincérek fogadják a vendégeket. A halk barokk zene, a vörös bársony függönyök és berendezések, a viktoriánus stílusú gyertyatartók, a koponyák mind hozzájárulnak a bizarr, horrorisztikus atmoszféra kialakításához. Az étterem éke a központi helyen álló fekete Drakula koporsó.


 

Ami a gasztronómiát illeti, a hagyományos japán ételek mellett megtalálhatók a francia és az olasz konyha remekei is, illetve ezek keresztezése. A belső terek hangulati eszközei a tálalásban is felfedezhetők, kis fekete koporsók vagy épp csoki koponyák formájában. Bár árkategóriáját tekintve a Vampire Cafe nem tartozik az olcsók közé, a különlegesen bizarr hangulat és a remek ételek miatt mindenképp megér egy látogatást.

 

képforrás:flickr.com



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr462399804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása