Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Magyarország legújabb imázsfilmje

2010.12.23. 18:23 Qeki

A soros Európai Uniós elnökség alkalmából elkészült Magyarország új imázsfilmje, a Lehetőségek világa (World of Potentials). A Külügyminisztérium megbízásából készült Magyarország-imázsfilm elsődleges célja az ország bemutatása a külföldiek számára.  A hét és fél perces videó két fiatal turistát nyomon követve mutatja  be Magyarország városait, természeti szépségeit , szabadidős lehetőségeit. A videót,a Budapest-imázsfilmet is jegyző ,AERA Property & Destination kommunikációs ügynökség és a Magyar Filmszemle-díjas rendező Madarász Isti készítette. A főbb szerepekben Pálmai Anna, Rusznák András és Holecskó Orsolya látható,a zenei aláfestést pedig a Balkán Fanatik készítette egy népdalfeldolgozás alapján.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr42535186

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Identitás és válság, avagy magyar-e vagy? – országimázsfilm- és magyarságkritika 2010.12.28. 10:34:54

Re: Index - Ilyen lenne Magyarország?Ez a videó volt az utolsó csepp a pohárban. Régóta fontolgattam egy kritika megírását az úgynevezett magyarságtudattal kapcsolatban, de ez végképp betett nekem. Nehéz kérdés ez, azonban nem nehéz belátni a középutas...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ClearWater 2010.12.27. 08:26:33

Ez pontosan hányadik imagefilm arról, hogy az élhetetlen, lehetőségeket elfojtó országból elüldözött/önszántából disszidált emberek mennyi mindent találtak fel?
süti beállítások módosítása