Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Európa vár rád a New York-i metróban

2011.01.19. 12:29 Qeki

Az American Airlines múlt év végi kampányának köszönhetően, a New York-i metró utazóközönsége Európában érezhette magát. A csinosan felmatricázott kocsikban csak kapkodták a fejüket az emberek. Ez a remek marketingfogás a magyar metrót és utazóközönségét is feldobná!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr592595534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AndorIstván 2011.01.21. 02:54:17

Simán lenne más ötletem is, amivel fel lehetne dobni a fővárosi utazóközönséget.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.01.21. 08:34:29

Nagyon jol nez ki :) Nem lehetett egyszeru felhelyezni.. Vajon a sokm randa graffiti miatt is csinaltak? Eltuntetni oket a heterogen texturan?

Pekingben alig van reklam a metron. A kapaszkodokon sincs, a falakon sincs. Csak az LCD TV-ken fut emesztheto mennyisegu. A peronokon es az alagut falan vannak orias plakatok. De nem ugy mint a pesti metron, elarasztva hirdetessel amibol aztan a BKV-nak (az adofizetoknek) nem is jutott sok csak valakik kotottek valami jo kis korrupt szerzodest...

hópapa · http://siorultek.blog.hu 2011.01.21. 15:07:27

És a New York-i metró aluljáróiban magyar művész munkáival is találkozhattok:
a.parsons.edu/~dezsoa/ART_mosaic1.html
süti beállítások módosítása