Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Humoros repülésbiztonsági bemutatók

2011.07.06. 08:33 Qeki

 

Azok számára, akik gyakran repülnek valószínűleg már unalmasak a fedélzeti repülésbiztonsági oktatófilmek. Mivel azonban fontos dologról van szó, így a légitársaságok megpróbálnak minél ötletesebb, viccesebb, figyelemfelkeltő filmeket készíteni, hogy az információk eljussanak az utasokhoz.


 
A német Condor légitársaság legújabb filmjében az angol királynő, Charlie Chaplin, Michael Schumacher, az űrhajós Neil Armstrong, Elvis Presley, Winnetou és Paris Hilton együtt ismertetik meg az utasokat a fedélzeti rendszabályokkal. Igaz, nem valódi világsztárok, hanem csak hasonmások (azokból is a rosszabbak).


 

Az Air New Zealand légitársaság rögbi sztárok és rajongóik segítségével mutatják be a biztonságos repülés szabályait.


Szintén az Air New Zealand műve a tesfestésbe "öltözött" pilóták és stewardessek bemutatója.

 

A Thomson Airways videójának főszereplői kisgyerekek!



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr713043421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OkoskaTo:rp 2011.07.07. 14:35:40

"A német humor gyöngyszemei" - ez legalább annyira vastag könyv, mint a brit konyhaművészet remekei, vagy a magyar "Tippek adóbefizetéshez".

Az új-zélandinál szerintem ez trikóruha - helyenként látszik, ahol pl. a csuklónál bevág a bőrbe. És pláne még ha látszódna valami...

petru 2011.07.07. 14:49:37

Es a Lauda?
Felejthetetlen utazas Becsbol Belgradba: az ido tokeletes, a lathatosag 100 km, a legjobb helyen ulunk, es mi jon meg hozza: nagyon humoros biztonsagi bemutato, utana sose latott, elkepesztoen jo Hidden Camera tomkelege, es nagyszeru uzsonna. Az eredmeny:
se a tajat nem neztuk rendesen, se a kepernyot, es az uzsonnat se elveztuk igazabol!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2011.07.07. 14:52:47

A Southwest-es biztonsági bemutatók hogy maradhatnak ki? Van vicces repper, van kántriénekes, etc. Érdemes ránézni yt-n.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.07.20. 11:27:53

Sajnálom, hogy a Malévon még mindig az unalmas gépi bemutatók mennek, pedig ebből is lehetne Hungarikumot készíteni...
süti beállítások módosítása