Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Várandósok - Mozizz velünk!

2012.05.21. 08:39 Qeki

Játsszatok velünk és nyerjetek páros jegyet egy szívmelengető vígjátékra a blog.hu jóvoltából! Május 30-án (egy budapesti moziban) premier előtti vetítésen nézhetitek meg a Várandósok című filmet. Olvasd át a posztot, nézd meg a videót és válaszolj néhány kérdésre, hogy tiéd legyen a páros jegyek egyike.

A film Heidi Murkoff, itthon Az a 9 hónap címmel megjelent azonos című terhes tanácsadó bestseller könyvsorozatán alapszik, melyeket a New York Times adott ki, és amelyekből csak 2011-ben 14.5 millió példányt adtak el.

 

Kirk Jones (Lottózsonglőrök, Nanny McPhee – A varázsdada, Mindenki megvan) legújabb vígjátéka egy kacagtató és szívmelengető történet öt párról, akiknek sorsa egybefonódik, mikor kénytelenek szembenézni a terhesség kihívásaival és küzdelmeivel. A tévés fitness guru, Jules (Cameron Diaz) és a táncos show sztár, Evan (Matthew Morrison) maxigázon pörgő celebélete egy csapásra felfordul, mikor váratlanul szülői örömök elé néznek. A bébimániás író és ügyvéd, Wendy (Elizabeth Banks) kénytelen megtapasztalni saját testén azt, amiről eddig csak írt és beszélt, mikor a várandósság hormonjai kezdik egyre jobban megőrjíteni; eközben pedig Wendy férje, Gary (Ben Falcone) saját apjával kénytelen rivalizálni, aki sokkal fiatalabb feleségével, Skylerrel (Brooklyn Decker) vár ikreket. A fotográfus Holly (Jennifer Lopez) szeretné körbeutazni a világot, hogy adoptáljon egy gyermeket, ám a férje, Alex nem teljesen biztos a dolgában, így pánikhangulatát lecsillapítandó, beáll egy „fickós” segítő csoportba, melyben az újdonsült apák osztják meg egymással kételyeiket. A rivális szakácsok, Rosie (Anna Kendrick) és Marco (Chace Crawford) számukra is meglepő összemelegedése pedig váratlan következményt von maga után: mi a teendő, ha az első randiból rögtön első gyerek is lesz?

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr734528652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qeki · http://vilagutazo.blog.hu 2012.05.21. 20:13:29

Sziasztok!

Kérek mindenkit, aki válaszolt a kérdésekre, de még nem volt ott a név és az e-mail cím rublika kérem töltse ki újra!
süti beállítások módosítása