Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Nyereményjáték világutazóknak pazar cuccokkal

2012.08.01. 10:49 Qeki

Az utazási szezon kellős közepén egy kis nyereményjátékkal szeretnék kedveskedni nektek. Mindössze annyit kell tennetek, hogy a Pazar cuccokkal közös kvízjátékunk kérdéseire válaszoltok.



Lássuk a nyereményeket:

Kaparós sorsjegy helyett íme a Kaparós térkép világutazóknak: az aranyfóliával bevont lekaparható, egyedi világtérkép, melyet te alakítasz és bekertezve a falra akasztva mindig szem előtt tarthatod, hogy mely országok várnak még arra, hogy meghódítsd.

scratch_map.jpg
Ha grafomán vagy és nem csak kaparni szeretnél a TRAVELOGUE - kaparós útinapló neked találták ki. A 64 oldalas útinapló a 8 db kaparós térképpel csak arra vár, hogy megtöltsd utazásaid legemlékezetesebb pillanataival.

travelogue_01_1.jpg

Ha pedig ép utazni készülsz hasznos lehet a utazó bőrönd mérleg főleg hazainduláskor, amikor a szuvenírekkel megrakott bőrönd miatt idegesen állsz a check-in pultnál.

borond-merleg_7.jpg

A válaszokat augusztus 15-én éjfélig várjuk.
A nyerteseket e-mailban értesítjük.


Ha még nem tetted meg csatlakozz a Világutazó és a Pazar cuccok Facebook-oldalához, hogy ne maradj le semmiről.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr934685667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása