Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Pazar cuccokkal érkezik a Mikulás! - nyereményjáték

2013.11.29. 17:38 Qeki

Szerencsére megállíthatatlanul közeledik a Karácsony, de előtte még benéz a Mikulás hozzánk is, és egy  kis nyereményjátékkal szeretne kedveskedni nektek. Mindössze annyit kell tennetek, hogy a Pazar cuccokkal közös kvízjátékunk kérdéseire válaszoltok.

Indulhat a kvíz!

Lássuk a nyereményeket:

parafa térkép.jpg

Természetesen nem hiányozhat a nyeremények közül egy igazi Világutazóknak való csemege egy parafa világtérkép. Erre kitűzheted a nagyvilágból beszerzett képeslapjaid és apróbb emlékeid.

Functional Form.jpg
Az karácsonyi vacsora elkészítéséhez szinte nélkülözhetetlen a Functional Form ez a három részes összeállítás, mely tartalmaz minden haltisztításhoz szükséges eszközt: halolló, filézőkés és halszálka csipesz.

590-objektiv-bogre.jpg
Egy igazán jó fotó elkészítéséhez nélkülözhetetlen egy remek objektív, de ezentúl a reggeli kávézás sem lesz teljes egy objektívbögre nélkül. Csak óvatosan nehogy összekeverjétek a reggeli készülődés során különben elég drága mulatság lesz!


A válaszokat december 5-én éjfélig várjuk. Sorsolás december 6-án. A nyerteseket e-mailban értesítjük.

Indulhat a kvíz!

Ha még nem tetted meg csatlakozz a Világutazó és a Pazar cuccok Facebook-oldalához, hogy ne maradj le semmiről.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr695667744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása