Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Ide utazz 2014-ben - A Top 6 hely, amit látnod kell

2014.01.11. 11:50 Qeki

Nem mondhatom még el magamról, hogy mindenhol voltam már, de van egy-két olyan, ahova mind a mai napig visszavágyom. Mindegyiket más miatt szeretem. Ha még gondolkozol, hogy idén merre indulj, én a következő hat egyikét javaslom - írja a backpacker.hu blog szerzője.

6. Iguazú-vízesés - Argentína

Iguazu.jpg
Az argentin-paraguayi-brazil határon lévő vízesés egy hatalmas nemzeti park területén található. Egy egész nap lehet lófrálni a gigantikus pillangók között, és csodálni ezt a hatalmas vízesést. Olvasd tovább az élménybeszámolót!

5. Atacama sivatag - Chile

Atacama-sivatag.jpg
San Pedro de Atacama-ban tilos táncolni, ezért a helyiek illegális bulikat szerveznek a dűnék között vagy egy elhagyatott házban. Persze nem emiatt a kedvencem: erről a helyről annyi csillagot lát az ember, mint egész eddigi életében összesen. Az extrém sportot kedvelők pedig nappal felcsatolhatják a sandboardokat, hogy bevegyék a sivatag homokbuckáit.

5. Grúzia


Grúzia.jpg
Grúzia egy fantasztikus időutazás - vissza 80-as évekbe. Ladák, bóvlik, egy erős elnyomás utáni ébredezés. Tbilisi gyönyörű, az ételspecialitások után még mindig vágyom, hihetetlen olcsó, de amiért igazán megéri meglátogatni, az a grúzok vendégszeretete. Felfedeznéd Grúziát?

3. Varanasi - India

Varanasi.jpg
Bevallom, India nem mindenkinek való. Tényleg büdös, és tényleg elképesztő a szegénység. Viszont, ha ezen valahogy sikerül túltenned magad, akkor megláthatod ennek az országnak a csodás spiritualitását, az emberek kedvességét és ahogy a kis sikátorok között kijutsz a Gangesz partjára, hamar megérted, miért tekintik egy Istennek a folyót. További élmények Indiából!

2. Gili Air - Indonézia

Gili Air.jpg
Egy nagyon pici sziget Lombok mellet, ahol az ember úgy érzi, hogy egy háromdimenziós képeslapba csöppent. Gilin tilos motorral vagy autóval közlekedni, így a helyiek apró kis lovaskocsival fuvarozzák a turistákat. A homok fehér, a víz türkiz színű és az emberek folyton mosolyognak! Ismerkedj meg Gili Air mesés világával!

1. Salar de Uyuni - Bolivia

Salar de Uyuni.jpg
Soha életemben nem láttam olyan szépet, mint a Salar de Uyuni. A 180 négyzetkilométernyi sósivatagban sétálva, az ember úgy érzi, a mennyország határán van, hiszen, a pár centis víz teljesen visszatükrözi az eget. Ha kíváncsi vagy élőben is erre a csodára itt a lehetőség.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr165752570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.12. 15:22:47

meggyőztél, már indulok is, ebbe a sorrendbe :)

előzetes moderáció a 21 században? node könyörgöm
süti beállítások módosítása