Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Banff Hegyifilm Fesztivál 2014 + nyereményjáték

2014.03.07. 06:56 Qeki

A világhírű kanadai Banff Nemzeti Park nem csak természeti kincseinek köszönheti hírnevét, hanem a róla elnevezett, a világ egyik legrangosabb és legelismertebb nemzetközi outdoor-sport filmfesztiváljának is. Off-road hegyikerékpárosok, extrém mászók, wingsuit "madáremberek", hegymászólegendák, világklasszis kajakososok és riderek, csak néhány a Banff Hegyifilm Fesztivál filmjeinek főszereplői közül. A kiemelkedő emberi teljesítmények, a kaland és a természet iránti elkötelezett szerelem köti össze a Banff filmeket és főszereplőiket. (Nyereményjáték a cikk végén!)

BeyondTheDrop2.jpg
Az 1976 óta minden évben megrendezett Banff Hegyifilm Fesztiválon a világ legjobb kalandsport filmjeit mutatják be. Az extrém- vagy outdoorsport (hegymászás, freeride síelés, hegyikerékpározás, vadvízi és tengeri kajakozás, bázisugrás, stb.), témájú filmek mellett gyakoriak a különleges helyszínekre vezető expedíciókat vagy távoli, egzotikus kultúrákat bemutatófilmek is.

HighTension2.jpg
A kanadai Banff Hegyifilm Fesztivál szakmai zsűrije 2013-ban több mint 350 filmből válogatott be mintegy 70 produkciót a döntőbe. A fesztiválfilmeket egy nagyszabású rendezvény keretében vetítik le Kanadában, zsűrizik, majd osztják ki a díjakat a filmek készítőinek.
HeavensGate1.jpg
Idén március 20-22 között az Corvin Moziban kerülnek bemutatásra a tavalyi év legjobb Banff filmjei. A fesztivál másfél órás blokkokból áll, középpontban egy hosszabb, 30-40 perces filmalkotás, melyet a kalandsportok teljes palettáját felvonultató, rövidebb kisfilmek gyűjteménye kísér. Az így összeállított másfél órás programok színes, változatos, szórakoztató élményt kínálnak a legkülönbözőbb ízlésű outdoorsport rajongók számára is. A részletes műsort és jegyvásárlás itt!

Íme néhány előzetes kedvcsinálónak. További trailerek itt.

 

 

A nyereményjáték helyes megfejtői és a poszt megosztói között belépőket sorsolunk ki a Banff Hegyifilm Fesztivál vetítéseire. A megfejtéseket március 16-án éjfélig várjuk! A nyerteseket e-mailben értesítjük.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr325847045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása