Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

DElragadó Anglia

2014.05.29. 08:31 Qeki

Anglia nem csak Londonból áll. Sokaknak természetesen ez az első ami eszébe jut. Pedig gyönyörű vidéke legalább annyira megérdemli a népszerűsítést, mint a főváros.  Festői vidék, látványos tengerpartokkal is bővelkedik. A képeken látható, hogy nem egy tipikus turista városban készültek. Kicsit másfelé indultunk, mint az átlag kiránduló. Úgy voltunk vele, hogy szeretnék felfedezni a valódi vidéket. Azt hiszem teljes mértékben sikerült. Hosszú gyalogtúra után érkeztünk meg erre  a csodálatos tengerpartra. Sehol senki, igazán vadregényes út. Csak mi, a nyugalom és a csend. Meglepő módon biztonság érzetünk is 100%-os volt. Mert, bár nem tudtunk merre tartunk, úgy gondoltunk, nincs az a hely, ahol fölösleges lenne egy séta, és közben, egy meghitt beszélgetés. Egy darabig kocsival mentünk. Majd szépen, sétálva elértük ezt a pazar tengerpartot.

Ez volt az irányunk: Haysom W J & Son St Aldhelms Head Worth Matravers Swanage, Dorset BH19 3LN Egyesült Királyság, Az egyetlen megnevezhető hely a közelben.

Dia1.JPG

Londontól Dél-nyugatra helyezkedik el ez  a rész. Konkrétan a "semmi közepe". :) Legalábbis ez a környék közel sem olyan zsúfolt, mint London. Aki nem csak a csillogásra kíváncsi, annak érdemes megnézni ezt a részét is Angliának. Bár itt nem sok esélyünk van tündöklő sztárokba botlani, de talán mégis valami más, különlegesebbe igen. Nekünk sikerült kivételes emlékeket szerezni, amiket sosem felejtünk el. Bátran ajánlom Mindenkinek, aki szeret utazni.

Írta és fotózta: Novotni Nóra



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr696206195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása