Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Gasztroturisták, írány a Costes!

2010.03.16. 18:43 Qeki

 

Igaz csak holnap jelenik meg a Michelin, európai étteremkalauza, de már tudni lehet, hogy végre Magyarország is büszkélkedhet egy Michelin-csillagos étteremmel.
Ez az étterem, pedig nem más, mint az itthon 2009 legjobbjának választott Costes. Remek hír ez számunkra, gasztronómia dicsőség, mert ha egy étterem Michelin-csillagot kap az egyet jelent a kiváló minőséggel, az egyediséggel és nem utolsó sorban a forgalom növekedésével. A hazai gasztroturizmus számára pedig mindenképp fellendülést jelent, ugyanis a gasztroturisták legújabb gernerációja akár a világ másik végére is képes elutazni egy-egy jó ételért, így nyitva áll előttük is az ajtó. Azonban ne feledkezzünk meg a másik 4 étteremről se, akik szintén bekerültek a Michelin útikalauzába Bib Gourmand minősítéssel, ami csak egy szinttel van a Michelin-csillag alatt: 21, Arcade, Bock Bisztró és a Csalogány 26.
Vigyázat a mondás igaz: „Bekerülni nehéz, kikerülni viszont annál könnyebb”



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr981844889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása