Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Hörcsög Villa - embereknek

2010.05.23. 16:56 Qeki

Egy francia hotel különleges lehetőséget kínál, kipróbálhatjuk, milyen lehet kis házi kedvencünk a hörcsög élete. Ez az „állati” hotel Franciaország nyugati részében Nantes városában várja ember vendégeit, akik szeretnének egy időre hörcsögként élni. Az 1700-as években épült ingatlan 18 négyzetméteres lakosztályát igazi hörcsögketreccé alakították annak minden berendezésével. Ágyként funkcionálhat a szénbála, de választhatjuk a hagyományosabb matracos megoldást is, amit egy létrán felmászva közelíthetünk meg. Természetesen nem hiányozhat az etető és itató berendezés sem, és persze nélkülözhetetlen felszerelés az ember nagyságú hörcsögkerék. Ha ez még nem lenne elég a teljes hörcsöghűség kedvéért egy kis hörcsög maszkot is a fejünkre tehetünk a teljes átélés kedvéért.
Yann Falquerho díszlettervező és Frédéric Tabary belsőépítész ötlete nyomán készült a Hörcsög Villa. 2009-es megnyitásakor bevezető áron 99 euróért tölthettünk el egy éjszakát, azonban a további 21. századi hörcsögök számára nélkülözhetetlen fejlesztések, mint a Wifi, Lcd Tv stb., felsrófolta az árat, így ma már 150 eurót kell fizetnünk egy éjszakáért.  A hörcsög hotel megálmodói további ötleteken törik fejüket, legújabb az anyaméhet imitáló hotel.



 

Íme egy kis kedvcsináló:)

 

forrás: www.uncoinchezsoi.net



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr402025486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

romesz 2010.05.23. 22:19:47

nagyon vicces a horcsog kerek. :)

másikpista 2010.05.24. 08:43:28

A hörcsögnek meg szobabiciklit kéne felszerelni
süti beállítások módosítása