Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Különleges kórházi koszt

2010.10.12. 10:43 Qeki

 

Kórházba nem önkéntesen megyünk és főleg nem jókedvűen,  de ha még a korházi kosztot is meg kell ennünk…  Ám nincs ez így mindenhol, Lettország fővárosában, Rigában található a Hospitalis étterem, melyet mindenki önként és dalolva keres fel egy különleges ebédért vagy vacsoráért. Az étterem vendégei a műtőként, korteremként berendezett helyiségekben orvosi műszerek között, orvosi segédeszközök segítségével akár egy fogászati kezelőszékben ülve fogyaszthatják el vacsorájukat.


 

Az étterem atmoszférájához a séfek is hozzájárulnak, hogy ne maradjon el a vizuális sokkhatás, vérben úszó testrészek et és húscafatokat találnak, amik csak látványra gyomorforgatók. Ha a vendégek képesek felülemelkedni azon, hogy az ételek egy operáció melléktermékére hasonlítanak, igazán finom fogásokban lehet részük. Ez a műtőlámpák fényében éltre kelt bizarr világ csak erős idegzetűeknek ajánlott, mert ugyan nem ez lesz az utolsó vacsorájuk, de hogy sohasem felejtik el az biztos.

 

 

Hospitalis ugyan nem a világ egyetlen orvosi tematikájú étterme hisz Taipei és Szingapúr is büszkélkedhet már egy-egy ilyen éteremmel, ám itt még speciális szolgáltatásként azt is kipróbálhatják az extrém dolgokra vágyók, milyen egy kényszerzubbonyban ebédelni, miközben a nővérke megetet.



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr482364852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuszujka 2010.10.12. 22:32:11

Na hát az a hús (?) azzal az ollóvan meg az injekcióval... Hát azt akármelyik kaszabolós horrorfilm-jelenet megirigyelné.
Talán ha az étterem fizetné az étkezésem, akkor beülnék egy vacsorára.
süti beállítások módosítása