Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Halloween-i borzongás

2010.10.30. 10:28 Qeki


 

Halloween egyik legnépszerűbb programja Amerikában a cukorkagyűjtésen, a tökfaragáson és a partykon kívül, az úgynevezett "Haunted house" -ok látogatása. Szinte minden nagyobb városnak van kísértet járta/horror háza, melyekben tematikájukat tekintve a kitalált történetektől, a filmek feldolgozásán keresztül a valós történetekig minden megtalálható. Bár az alaptörténetek különböznek a lényeg mindenhol a látogatók ijesztgetése, amihez a kiváló színészek, a díszletek, a hang -, fényhatások és a pirotechnika egyaránt hozzájárul.
 

Íme, néhány kisfilm ízelítőül.

A Dent Schoolhouse egy hátborzongató iskolai történetet dolgoz fel. Az egykor valóban iskolaként működő kísértetházban a túra során fény derült arra a 35 gyilkosságra, melyet az iskola gondnoka követett el.



A manapság egyik legnépszerűbb és minden idők legsikeresebb horrorfilm- sorozata a Fűrész több tematikus horror házzal is büszkélkedhet, melyekben megelevenednek a film leghátborzongatóbb jelenetei. 

 

Ha valaki a klasszikus horrort kedveli, azt Hitchcock Psycho-jának Bates Motele várja, melyhez természetesen egy hatalmas kukoricamező is tartozik, ahol kipróbálható a hayride (nyitott, szénával megrakott, ló vagy traktor által húzott szekeres utazás) egy rémisztő verziója is.
 


A 2000-ben nyitott Erebus horror ház Amerika egyik legnépszerűbb Haunted House-a, elnézve a videót azt hiszem érthető.

Még több hasonló hely itt és itt!



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr842409325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása