Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

FRIDGE Fesztivál, ami nem hagy hidegen

2010.10.31. 16:47 Qeki

Ha szerelmese vagy a téli sportoknak nem kell egy havas hegycsúcsig utaznod, hamarosan Budapest belvárosában élvezheted mindezt, legalábbis látogatóként. Ugyanis 2010. november 11-14-ig a budapesti Hősök tere és az 56-oksok tere ad otthont a Monster Budapest FRIDGE Fesztiválnak. Budapesten idén debütál először, de számos európai nagyvárosban már nagy sikerrel került megrendezésre. A FRIDGE leglátványosabb eleme egy 34! Méter magas ugratórámpa lesz, ahonnan a snowboardosok és freeski legjobbjai mérik össze tudásukat, dacolva a városi ugrató nehézségeivel. A megközelítőleg 200 tonnányi hóról a természet helyett egy holland cég gondoskodik. A havat folyékony nitrogén segítségével állítják elő, így akár +15 C-ig „működőképes” marad.

Íme egy kis ízelitő:


 

A sport mellett a Nagyszínpadon, a Party Arénában és további három kis színpadon zajlik majd az élet és bulizás számos magyar és külföldi fellépővel, mint a Tankcsapda vagy az Anima Sound System. Az 1200 négyzetméteres Kiállítási Sátorban pedig felkészülhetsz az ellőtted álló síszezonra. Tehát nincs más dolgod, mint jól felöltözni és egy pohár forralt borral a kezedben élvezni a havasi lejtővé alakult Hősök terén a legjobb riderek bemutatóit. www.fridge.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr192411905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása